Pozitivna iskustva

Predstavljamo vam naše saradnike i njihova iskustva u saradnji sa kompanijom TENFORE.

Goran Stepić, preduzetnik
Menjačnica TRI OKS, Požarevac

Saradnja sa kompanijom Tenfore započela je krajem 2015. godine. Platna institucija Tenfore sa uslovima koji omogućavaju brzo, jednostavno i kvalitetno pružanje usluge Western Union-a i Menjačnica Tri Oks sa mogućnošću da svojim kapacitetima ove uslove najbolje moguće prenese do korisnika, zajedničku saradnju konstantno proširuju i unapređuju.

Pored Western Union-a Menjačnica Tri Oks kao zastupnik Platne institucije Tenfore pruža i usluge Platnog prometa, a verujem da će se u budućnosti broj usluga povećati. Da je ova saradnja zaista uspešna, mogu da potvrdim time što je Menjačnica Tri Oks već sada, posle dve godine saradnje uverena da će saradnju sa kompanijom Tenfore nastaviti i posle isteka ugovornog perioda.

Menjačnica Uno Siki je saradnju sa kompanijom TENFORE započela 2015. godine, uz obećanje da će se obim posla znatno uvećati. Posle Western Uniona, preko njih sam krenuo da radim i menjačke poslove, a zatim i usluge platnog prometa.

Obim posla se utrostručio i neizmerno sam zahvalan na svemu što su učinili za mene. Njihova ljubaznost, druželjubivost i, ono najvažnije, njihovo odgovorno poslovanje su me doveli do toga da ću bez razmišljanja da nastavim poslovanje sa njima i posle isteka ugovora, jer su ljudi od reči.

Ne samo da su ispunili sve što su obećali, nego su mi izašli u susret i uradili mnogo toga za mene i van onoga što stoji u ugovoru. A da ne pričam o tome što su uvek bili tu da u najkraćem roku reše svaki problem u kome sam se našao. Tako da mogu slobodno da kažem da je saradnja sa kompanijom TENFORE bila najbolji potez koji sam mogao da napravim za svoj biznis.

Siniša Mladenović, preduzetnik
Menjačnica UNO SIKI, Leskovac

Dragana Jokić
Menjačnice Eldorado Exchange

 Saradnja sa kompanijom Tenfore predstavlja istinsko zadovoljstvo.

Zahvaljujući saradnji sa njima, u Eldorado poslovnicama dostupne su Western Union usluge, a naši klijenti imaju mogućnost da brzo, jednostavno i pouzdano primaju i šalju novac, kao i da koriste usluge platnog prometa.

Važno je pomenuti i Tenfore Korisnički centar, koji je u svakom trenutku na raspolaganju našim zaposlenima i našim klijentima – korisnicima Western Uniona i platnog prometa.

Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00