Korak ispred drugihTENFORE je od 2001. godine ovlašćeni predstavnik Western Uniona. Našem uspehu značajno je doprineo pre svega kvalitetan izbor mreže saradnika. Zato smo proširili svoje polje delovanja i 2015. godine postali prva platna institucija u Srbiji, čime su najrazličitiji privredni subjekti – od porodičnih biznisa do multinacionalnih kompanija dobili mogućnost da uz nas pružaju finansijske usluge.

TENFORE pruža jednostavnu i bezbednu uslugu novčanih doznaka i domaćih platnih transakcija kroz širok spektar prodajnih kanala. Fokus nam je na razvoju rešenja zasnovanih na visokoj tehnologiji i time našim partnerima omogućavamo da poboljšaju svoje rezultate, koncentrisanjem na svoje osnovne delatnosti. Svojim zastupnicima omogućili smo odličnu poziciju na tržištu kao i kvalitet usluge koji je uvek u samom evropskom vrhu kroz različite vidove podrške. Dugogodišnja globalna ekspertiza Western Uniona i naše znanje i iskustvo učinili su da brend Western Union postavimo na prvo mesto i postanemo vodeća platna institucija u regionu. Sada nastavljamo dalje.

O Western Unionu

O Western Unionu

Western Union je lider u globalnim platnim uslugama. Preko 140 godina nudi uslugu brzog transfera novca širom sveta. Od malih preduzeća i globalnih korporacija, do porodica, neprofitnih organizacija u najudaljenijim delovima Zemlje, Western Union svima njima pomaže da pošalju ili prime novac, da podrže i ostvare bolji svet.
Od 2008. godine TENFORE pruža uslugu Western Uniona na teritoriji Srbije. Već više od deset godina TENFORE se trudi da vam uslugu transfera novca učini što jednostavnijom i prijatnijom šireći mrežu naših zastupnika.
Svakodnevno nastavljamo sa inovacijama, razvijamo nove načine za slanje novca sa nizom pogodnih opcija plaćanja za zadovoljavanje poslovnih i potrošačkih potreba.

Platite račun bez odlaska u banku

Od sada možete platiti račun u najbližoj menjačnici ili drugom maloprodajnom objektu u vašem komšiluku. TENFORE mreža se sastoji od preko 600 lokacija širom Srbije koje nude uslugu plaćanja računa.

Platite račun bez odlaska u banku

Uvedite TENFORE platne usluge

Potpišite ugovor sa TENFORE platnom institucijom i priključite se mreži od preko 600 zastupnika u Srbiji koji nude Western Union i usluge platnog prometa. Zaradite više, unapredite svoje poslovanje.

Uvedite Tenfore platne usluge

Uplatite članarinu za AMSS

Od 22.05.2023. godine na preko 600 lokacija TENFORE vam omogućava kupovinu AMSS članskih paketa za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi.

Uplatite članarinu za AMSS

Uplata rate kredita 3Bank

Platna Institucija TENFORE i 3Bank omogućili su korisnicima kredita lakšu otplatu rata kredita.
Klijenti 3Bank svoje rate za kredite mogu da uplate na preko 600 TENFORE lokacija, na šalterima menjačnica TENFORE zastupnika, po povoljnijim uslovima.

Uplata rate kredita 3Bank

TF ONLINE DEPOZIT

U saradnji sa MaxBet, Mozzart, Meridianbet i Balkanbet kladionicama, TENFORE platna institucija omogućila je svojim korisnicima da na preko 600 šaltera menjačnica mogu izvršiti dopunu svojih vaučera za klađenje, bez provizije.
TF online depozit možete uplatiti odlaskom u jednu od preko 600 TENFORE lokacija. Brzo i sigurno novac će biti uplaćen na vaš račun za klađenje. Sa TF ONLINE DEPOZITOM vaše online klađenje postaje jednostavnije.

TF ONLINE DEPOZIT
Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00