Uslovi korišćenja

Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija redovno ažurira podatke koji su objavljeni na ovoj internet prezentaciji. Svi objavljeni podaci su isključivo informativnog karaktera i postoji mogućnost da dođe do promene podataka pre nego što sama promena bude prikazana na internet prezentaciji.

Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija održavaće u razumnoj meri internet prezentaciju funkcionalnom i ne snosi nikakvu odgovornost i ne odgovara za štetu nastalu privremenim nefunkcionisanjem internet prezentacije ili korišćenjem nepotpunih ili netačnih informacija.

Kako je ova internet prezentacija dostupna preko javne internet mreže, Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija ne može garantovati apsolutnu dostupnost internet prezentacije svim posetiocima.

Takođe, Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija ne može odgovarati za sadržaje drugih, eksternih internet prezentacija čiji se hiper-linkovi nalaze na ovoj internet prezentaciji, kako ona nema uticaja na njihov sadržaj.

Prikupljanje ličnih podataka

Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija obaveštava sve posetioce ove internet prezentacije da ne skuplja podatke koji bi omogućili njihovu identifikaciju (ime i prezime, adresa elektronske pošte, adresa stanovanja i slično.) Automatizovano će se prikupljati podaci o računaru sa kojeg se pristupa, poput IP adrese, verzije internet pretraživača i vremenu pristupa stranicama - ove podatke Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija koristi isključivo radi održavanja statističkog pregleda pristupa stranicama internet prezentacije i unapređenja svojih usluga krajnjim korisnicima.

Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija obaveštava korisnike koji unose svoje podatke na stranicama Kontakt i Kontakt za prigovore da će se prikupljati sledeći podaci: Ime, prezime, adresa elektronske pošte, mesto stanovanja i opciono kontakt telefon. Prikupljeni podaci obrađivaće se u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije i koristiće se isključivo radi kontaktiranja klijenata i odgovora na upite i prigovore. Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija prikupljene podatke neće prosleđivati prodavati ili na bilo koji način ustupati trećim licima.

Ostvarivanje prava lica na koje se podaci odnose

Ukoliko lice čije podatke o ličnosti obrađuje Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija smatra da mu je povređeno pravo propisano Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, ono može podneti prigovor na obradu podataka o ličnosti popunjavanjem Zahteva. Popunjeni zahtev može se dostaviti elektronski, slanjem elektronske poruke sa prilogom na adresu zastita.podataka@tenfore.net ili slanjem na adresu Tenfore d.o.o. Beograd Platna institucija, Dobračina 60, 11000 Beograd sa naznakom „za Lice za zaštitu podataka“.

Informacije o kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje na vaš računar postavljaju veb-sajtovi koje posetite i određene e-poruke koje otvorite. Oni se široko koriste da bi omogućili rad veb-sajtova ili njihovo efikasnije funkcionisanje, kao i da bi pružili poslovne i marketinške informacije. Lični podaci se ne čuvaju u kolačićima te se oni ne mogu koristiti za identifikaciju krajnjeg korisnika.

Koristimo kolačiće da bismo zapamtili vaša željena podešavanja kolačića. To znači da :

·        ako izbrišete sve kolačiće, moraćete da ažurirate željena podešavanja.

·        ako koristite drugi uređaj, profil računara ili internet pretraživač, moraćete ponovo da ažurirate svoja željena podešavanja.

Detaljnije informacije o kolačićima potražite na stranici www.allaboutcookies.org

Ova internet prezentacija koristi sledeće tipove kolačića:

 Ime Opis

_ga

Ovaj kolačić prikuplja informacije o tome kako korisnici koriste ovaj sajt u svrhe analize.
_gatOvaj kolačić ograničava prikupljanje podataka ako ima previše zahteva korisnika na jednoj stranici. Neki zahtevi korisnika su blokirani a rezultati projektovani.
_gidNaziv ovog kolačića se dovodi u vezu sa servisom Google Universal Analytics. Izgleda da je ovo novi kolačić i, počevši od proleća 2017, nije bilo informacija od kompanije Google. Ovaj kolačić pohranjuje i ažurira jedinstvene vrednosti za svaku posećenu stranicu.
_gtagGoogle podatke prikupljene ovim kolačićima čuva na serverima u Sjedinjenim Državama. Google može preneti ove informacije trećim stranama ako je to potrebno zakonom ili ako takve treće strane obrađuju podatke u Google-ovo ime.
fe_typo3_userIme kolačića povezano je sa sistemom upravljanja sadržajem Typo3. Obično se koristi kao identifikator sesije korisnika za omogućavanje pohranjivanja korisničkih postavki, ali u mnogim slučajevima to zapravo i neće trebati jer platforma može postaviti default, mada to mogu sprečiti administratori

 

Ukoliko ne želite da omogućite korišćenje kolačića na ovoj internet prezentaciji, neophodno je da tu opciju eksplicitno isključite u internet pretraživaču. Ova opcija je specifična za svaki internet pretraživač te je neophodno konsultovati uputstvo proizvođača internet pretraživača. Onemogućavanje korišćenja ove opcije može uticati na funkcionalnost internet prezentacije.

Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00