Pouzdan i lak način za transfer novca i plaćanje računa

Tenfore

OBAVEŠTENJE

Za informaciju o dežurnim poštama tokom praznika kliknite OVDE

Radno vreme menjačnica tokom praznika možete saznati pozivom na broj 011/333 4 999.

Western Union® on-line slanje novca iz Srbije

Western Union, svetski lider u prekograničnom slanju novca, u saradnji sa kompanijom TENFORE, vodećim pružaocem platnih usluga u regionu, pokretanjem sajta westernunion.rs omogućio je on-line prenos novca čime je korisnicima u Srbiji pružena opcija slanja sredstava u više od 200 država i teritorija 24/7.

On-line usluga Western Union-a omogućava pošiljaocima da lako i pouzdano pošalju novac sa svoje kreditne ili debitne kartice izdate u Srbiji, dok primaoci novac mogu primiti na račune u bankama ili preuzeti na nekoj od pola miliona lokacija Western Union-a širom sveta.

Cenovnik za uslugu on-line slanja novca možete videti ovde.

 

 

Korak ispred drugih

 

TENFORE je od 2001. godine ovlašćeni predstavnik Western Uniona. Našem uspehu značajno je doprineo pre svega kvalitetan izbor mreže saradnika. Zato smo proširili svoje polje delovanja i 2015. godine postali prva platna institucija u Srbiji, čime su najrazličitiji privredni subjekti – od porodičnih biznisa do multinacionalnih kompanija dobili mogućnost da uz nas pružaju finansijske usluge.

TENFORE pruža jednostavnu i bezbednu uslugu novčanih doznaka, elektronskog novca i domaćih platnih transakcija kroz sve moguće kanale prodaje. Fokus nam je na razvoju rešenja zasnovanih na visokoj tehnologiji i time našim partnerima omogućavamo da poboljšaju svoje rezultate, koncentrisanjem na svoje osnovne delatnosti. Svojim zastupnicima omogućili smo odličnu poziciju na tržištu kao i kvalitet usluge koji je uvek u samom evropskom vrhu kroz različite vidove podrške. Dugogodišnja globalna ekspertiza Western Uniona i naše znanje i iskustvo učinili su da brend Western Union postavimo na prvo mesto i postanemo vodeća platna institucija u regionu. Sada nastavljamo dalje.

O Western Unionu

O Western Unionu

Western Union je lider u globalnim platnim uslugama. Preko 140 godina nudi uslugu brzog transfera novca širom sveta. Od malih preduzeća i globalnih korporacija, do porodica, neprofitnih organizacija u najudaljenijim delovima Zemlje, Western Union svima njima pomaže da pošalju ili prime novac, da podrže i ostvare bolji svet.
Od 2008. godine TENFORE pruža uslugu Western Uniona na teritoriji Srbije. Već deset godina TENFORE se trudi da vam uslugu transfera novca učinimo što jednostavnijom i prijatnijom šireći mrežu naših zastupnika.
Svakodnevno nastavljamo sa inovacijama, razvijamo nove načine za slanje novca sa nizom pogodnih opcija plaćanja za zadovoljavanje poslovnih i potrošačkih potreba.

Platite račun bez odlaska u banku

Od sada možete platiti račun u najbližoj menjačnici ili drugom maloprodajnom objektu u vašem komšiluku. TENFORE mreža se sastoji od preko 600 lokacija širom Srbije koje nude uslugu plaćanja računa.

Platite račun bez odlaska u banku

Uvedite Tenfore platne usluge

Potpišite ugovor sa Tenfore-om i priključite se mreži od preko 400 zastupnika u Srbiji koji nude Western Union i usluge platnog prometa. Zaradite više, unapredite svoje poslovanje.

Uvedite Tenfore platne usluge
Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Fax:+381 11 333 4 998
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00