Pouzdan i lak način za plaćanje računa i transfer novca

Korak ispred drugih

 

Kroz različite vidove podrške svojim zastupnicima omogućili smo odličnu poziciju kako po pitanju prednosti u odnosu na konkurenciju, tako i po kvalitetu koji je uvek u samom evropskom vrhu. Dugogodišnja globalna ekspertiza Western Uniona i naše znanje i iskustvo učinili su da brend Western Union postavimo na prvo mesto i postanemo vodeća platna institucija u regionu. Sada nastavljamo dalje.

O Western Unionu

O Western Unionu

Western Union preko 140 godina nudi uslugu brzog transfera novca širom sveta. Od porodičnih biznisa i međunarodnih korporacija, preko porodica, do neprofitnih organizacija u najudaljenijim krajevima sveta – svima njima Western Union pomaže da pošalju ili prime novac, da podrže i ostvare bolji svet.

Platite račun bez odlaska u banku

Od sada možete platiti račun u najbližoj menjačnici ili drugom maloprodajnom objektu u vašem komšiluku. Tenfore mreža se sastoji od preko 250 lokacija širom Srbije koje nude uslugu plaćanja računa.

Platite račun bez odlaska u banku

Uvedite Tenfore platne usluge

Potpišite ugovor sa Tenfore-om i priključite se mreži od preko 400 zastupnika u Srbiji koji nude Western Union i usluge platnog prometa. Zaradite više, unapredite svoje poslovanje.

Uvedite Tenfore platne usluge
Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Fax:+381 11 333 4 998
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00
Nedeljom:
08:00 - 19:00